ServiciiServiciile pe care noi le oferim includ:

  1. Consultanta gratuita in ceea ce priveste alegerea tipului potrivit de parchet si al modelului, in functie de dimensiunea si forma camerelor.
  2. Determinarea gratuita a parametrilor ambientali cu aparatura adecvata.
  3. Pregatirea stratului suport
  4. Controlul friabilitatii sapei
  5. Determinari de umiditate
  6. Aplicare de amorsa epoxi hodroizolanta, unde este cazul
  7. Operatiuni de montaj-finisaj
  8. Reconditionarea parchetului vechi
  9. Sfaturi referitoare la intretinerea parchetului lacuit sau uleiat.

            Executam la cele mai avantajoase preturi montajul oricarui tip de parchet, de la cel clasic, la cel de esente exotice, parchet triplu - stratificat sau laminat. Putem oferi o gama larga de modele, incepand cu cele clasice,  mergand pana la modele foarte sofisticate.

 

            Operatiunile de finisare le executam cu utilaje care au la baza inalta tehnologie germana  (Frank, Wolff) si care se supun principiului « dust free » (masini de slefuit cu mare putere de absorbtie a prafului, prevazute cu sac textil- pierdere de praf < 2mg/m³ de aer). De asemenea, produsele cu care lucram sunt ecologice, permitand  efectuarea lucrarilor in conditii calitative deosebite.
            Reconditionarea pardoselilor este un alt domeniu in care excelam. Sa facem dintr-un parchet vechi unul care sa arate la fel de bine ca cel nou, implica multa responsabilitate si cunostinte, iar noi suntem aceia la care trebuie sa apelati atunci cand doriti sa readuceti noul in casa dumneavoastra, cu o investitie moderata.

De asemenea oferim garantie pentru lucrarile efectuate.